zondag 16 december 2012

Tijd voor de kerstboom !

 Nu de Sint terug naar Spanje vertrokken is, is het tijd voor de ... KERSTBOOM ! We versierden onze kerstboom met lichtjes, slingers, kerstballen en helemaal bovenaan de piek ! We gingen ook op zoek naar andere kerstbomen en lichtjes op school: we vonden nog grote kerstbomen op school en eentje aan de kerk.







Deze week oefenden we ook al een beetje onze nieuwjaarsbrief ... Het begin kan ik al verklappen : ' Liefste mama en papa ....' Hoe dit briefje verder gaat ontdekken jullie op 1 januari !  Wij doen ons best alvast ! Maja, Karim en Mina Maya oefenen al om zelf mama en papa te zijn !                We zongen ook het liedje voor de kerstmusical. Jaja, wij treden op als echte engeltjes!    
 
Kerstbomen zijn groen: we kleurden met groene stiften, groene kleurpotloden, groene wasco's en groene krijtjes. Daarna knipte de juf er een kleine en een grote kerstboom van. Maar die hadden nog geen kerstballen??? Gelukkig had de juf ook nog grote en kleine kerstballen! Wij kleefden de grote kerstballen in de grote boom en de kleine kerstballen in de kleine boom ! Dit ging al heel goed !!!
 
 
 
Nog één weekje school met nog heel wat te beleven : verjaardagen vieren, kerstmusical in de kerk, kerstfeest in de klas, nieuwjaarsbrief oefenen , ... We kijken er al naar uit !
 
 
 
 
 
 
 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten