zondag 28 april 2013

Overal doekjes

 
 
 
 
 
 
HIEPERDEPIEP HOERA !
Deze week hadden we 2 jarigen in de klas : maandag vierden we de verjaardag van Mina Maya en op vrijdag werd Maarten 3 jaar ! Dank jullie wel voor de lekkere wafeltjes, cakejes en het mooie boekje !
 
 
 
 
 
 
Deze week was Jules ook een beetje verkouden ... Hij niesde, hoestte en had vuile snottebellen ! Gelukkig hebben wij veel zakdoekjes die hij kan gebruiken... We oefenden ook zelf om ons neusje te snuiten ! Hieronder zie je goed hoe wij dit doen.

 
We speelden ook een kimspel: hokus pokus pas: wat ligt er onder het doek? Hokus pokus peg: wat is er weg??? De kleuters wisten al goed wat er weggetoverd was !
We maakten ook ons spookjes af, schilderden op een klein doekje en maakten een krans met doppen, rietjes en stukjes stof. Kleuters die de smaak te pakken hadden bleven maar rijgen en maakten zelfs drie kransen !
We speelden ook nog schimmenspel achter het grote doek : de ene kleuter speelde spook, de andere kleuter gooide met doekjes en wij maar raden...
Deze week zijn we ook 2 keer naar de speeltuin op school kunnen gaan !!! Joepie! Dit was wel heel lang geleden en voor heel wat kleuters ook een eerste keer ... Het zonnetje mag nog schijnen!
 
Nu worden alle doekjes opgeruimd en is het cadeautjestijd... want Moederdag komt er aan ...
slapen onder het deken

strijken  van doekjes

Roodkapje spelen

rijgen van stofjes, doppen en rietjes

Kijk eens naar onze mooie krans !!!


 
 
 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten