maandag 10 februari 2014

Hieperdepiep hoera !!!

Vorige week niet 1, maar 2 jarigen in de klas : Sanne en de juf !
Sanne kreeg een kroon, koos een leuk cadeautje uit de doos en bracht een lekkere cake mee. De juf kreeg ook een kroon, een heleboel tekeningen en... een leuk verjaardagslied met live-gitaar door de papa van Loic. Een dikke dank jullie wel allemaal, het was een heel fijne verjaardag !!!

 
HIEPERDEPIEP HOERA !!!

 
 
Voor m'n verjaardag had ik ook iets lekkers gezond voorzien: bananen, sinaasappels, appels en kiwi's. Samen met de kleuters maakten we er een lekkere fruitsla van ! 
 

Appels en kiwi's in stukjes snijden.  
 

En ook bananen snijden. De kleuters kunnen dit al goed !

Dan een beetje sinaasappelsap over gieten en ...

SMULLEN MAAR !!!


En of het lekker was ... de kom was helemaal LEEG !


Alles op... tijd om af te wassen !

Maar ook dit vinden de kleuters wel tof !
 
Met een speciale dag gestart, dan de hele week maar een beetje speciaal gedaan. Geen thema vorige week, maar een 'witte week' : als juf de kans hebben om de kleuters eens wat uitgebreider te observeren, een paar keer 'echt' meespelen met hen in de poppenhoek, ... We speelden ook allerlei gezelschapsspelletjes en puzzelden er op los! We tekenden nog een kindje en zongen 'Vrolijke vrienden' en dansten op ' We maken een kringetje'. We maakten ook kennis met juf Gwendolyn, die ons op donderdagvoormiddag wat komt helpen. We herhaalden onze gekende liedjes en deze week kozen de kleuters de verhaaltjes die de juf vertelde !
 
Volgende week komt juf Sara in onze klas, zij zal de kleuters alles over 'de clown' vertellen !!! 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten