vrijdag 2 mei 2014

Kunstproject .... START !!!

Maandag zijn we gestart met ons kunstproject ! Ook Muzelotje was van de partij ! In een filmpje daagde ze ons uit om 5 sterren binnen te halen tijdens dit project. Het uitdelen van de sterren gebeurt vrijdag 9 mei om 15u45 op het kerkplein naast de school. Op dit moment wordt ook onze grote  vernissage geopend ! Op heel de school zijn kunstwerken te zien , in de kerk vind je kunstwerken van alle leerlingen terug en in de eetzaal gaat er een veiling door. Heel wat te beleven dus ! Inschrijven maar! Je kan ook nog meer informatie en foto's terugvinden op deze facebookpagina : 'Pius X Destelbergen kunstproject 2014'

Kleine Van Goghs, grote kunstenaars ! Dat zijn wij !!! Zoals echte kunstenaars een zonnebloem schilderen aan een schildersezel. Niet zo makkelijk, maar wel heel leuk !







In deze korte week vertelden we ook over 'ons mama', want ook Moederdag komt stilletjes dichterbij ! Er was terug poppenkast : Katrijn had mooie zonnebloemen gekocht voor mama haar feest, jammer genoeg had Hondje Waf het vaasje omvergegooid en blaadjes van de bloem gegeten !
We speelden ook op de muziekinstrumenten , ook muziek is kunst !!
We deden ook opnieuw Sherborne met juf Nele en vierden de verjaardag van Emma !

   Hieperdepiep hoera !!!
 
Dit weekend wordt onze school getransformeerd naar een groot museum!
 We zijn benieuwd ....



Geen opmerkingen:

Een reactie posten