vrijdag 3 oktober 2014

Lieve oma , lieve opa ...

Nog een paar keer slapen en dinsdagnamiddag is het dan zover ... Alle oma's, opa's, meme's, pepe's, mammies, pappies, ... zijn welkom op ons grootouderfeest! We gaan samen spelen, turnen, zingen, ...

Spelen met oma- en opapopjes
 
 
Ssst, niks verklappen, de oma's en opa's krijgen ook een kleine verrassing ! Deze week hebben we hier volop aan gewerkt ! Schilderen met froezeltjes en schilderen met rolletjes !

 
 

Op woensdag was het opnieuw tiktaktijd ! Ook hier kwamen oma en opa tevoorschijn ! De kleuters mochten zelf even juf of meester zijn en de schaapjes laten ronddraaien.
 
 
 
 


De kleuters stappen heel graag in een trein, het was nog leuker toen iedereen een oma- of opapopje in zijn/haar trui kreeg. Zo stapten ook oma en opa mee in de trein !
 
 
 
Donderdagnamiddag was een speciale namiddag : we mochten kiezen waar we speelden, niet alleen in ons eigen klasje maar ook in de klas van juf Cindy! De kleuters liepen volop heen en weer !
 



Spelen oma en opa soms een gezelschapsspelletje met ons ?
Een kleine 'lotto' of een grote '4 op een rij' ? 
 
 
De 3de kleuterklas kwam ons ook een feestliedje leren, gelukkig hadden ze zelf bijhorende tekeningen gemaakt zodat wij het liedje snel leerden zingen !
We hebben ook voor het eerst gescheurd : grote stukken rood papier. Wat dit wordt ontdek je volgende week aan onze deur !
Op vrijdag was het leerkrachtendag ! Leuk om te zien hoeveel kleuters er met ons meededen ! Het was een fijne verwendag ! Dank je wel !!!

 


 

 

 

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten