vrijdag 1 februari 2013

Er komt een clown in onze klas !

Maandagochtend kwam er een meneer met 2 valiezen in onze klas... Wie is dat? Wat komt die doen? Wat zit er in die valies?
In de grote valies zat de meneer zijn pyjama : een witte met grote bollen. Kwam die hier slapen?
In de kleine valies zat er rode verf, witte verf, oranje haar, een witte hoed en een rode neus : die meneer was een clown...

Er was een CLOWN in onze klas ! Joepie! Dat was leuk !
We kregen een handje van de clown, sommigen kregen een rood neusje van de clown, en nog anderen mochten even dansen met de clown.
Gloobje was ook meegekomen met de clown! Gelukkig maar, want de clown scheurde zomaar zijn krant en gooide alles op de grond! De clown was mis ! Gelukkig wisten wij nog dat papier in de papiermand moet !!!
Toen de clown wegging was hij bijna zijn jas en zijn valiesjes vergeten... We riepen hem vlug terug en enkele sterke kleuters mochten de clown helpen om alles weg te brengen.
Daaaaaag clown ! Kom je later nog een keertje terug ????






















 
 

We speelden deze week ook zelf clown , leerden een liedje over Clowntje Tiereliet, maakten kennis met veel verschillende clowntjes, vertelden een verhaaltje van Jules die ook een clown wou zijn en begonnen te knutselen aan onze grote clown. Wil je weten hoe die eruit ziet? Dan zal je volgende week hier nog eens moeten komen kijken ...
 
 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten