maandag 10 juni 2013

FEEST voor PAPA ! VADERDAG !

Hebben alle papa's een fijne feestdag gehad? Hier zie je wat onze kleuters speciaal voor hun papa gemaakt hebben : schilderen - kleven - kleuren - boren ... Er kwam heel wat werk aan te pas :)

 
 
Verder hebben we deze week ook ons vaderdagversje regelmatig geoefend, sommige kleuters durfden het al helemaal alleen te zeggen voor al hun klasgenootjes!
Papa rijdt niet alleen met een auto, papa 's kunnen ook met een fiets rijden ! Plots kwam de juf met een wel heel grote fiets de klas ingereden! We ontdekten de remmen, de wielen, het stuur, het zadel, de pedalen, ...  De kinderen waren ook het belang van de helm en het 'fluit'jasje ( = fluojasje)  helemaal niet vergeten !
Sommige papa's hebben een baard, andere papa's scheren hun baard af : met scheerschuim of met het scheerapparaat. Wij voelden het kriebelen van het scheerapparaat en het gladde van het scheerschuim. Daarna mochten we met onze handen in het scheerschuim wrijven, dit was superleuk!
We maakten een afdruk van een auto in het scheerschuim. Die gebruikten we om een ander werkje te maken. Hoe leuk het was met het scheerschuim zie je hier onder :
 













Geen opmerkingen:

Een reactie posten